Paris Saint-Germain haalt begeerde Ben Arfa binnen

1 juli 2016, 14:27

Paris Saint-Germain heeft uitstekende zaken gedaan op de transfermarkt. De grootmacht uit Parijs, die onlangs de komst van coach Unai Umery bezegelde, is erin geslaagd om Hatem Ben Arfa aan boord te halen. De gewilde vleugelaanvaller komt over van OGC Nice en tekent een contract voor twee seizoenen in het Stade Parc des Princes.

De 29-jarige Ben Arfa was een gewild transferobject, vanwege zijn geweldige prestaties bij Nice. Met zeventien doelpunten en zes assists was de 15-voudig international van Frankrijk een van de betere spelers van de Ligue 1. De man uit Clamart, een plaats nabij Parijs, is de eerste zomeraanwinst van PSG. Eerder in zijn carrière speelde hij ook voor Olympique Luon, Olympique Marseille en Newcastle United.

"Het tekenen bij PSG maakt me zeer blij en trots", zegt Ben Arfa op de website van zijn nieuwe werkgever. "PSG is altijd een speciaal team voor mij geweest, dit is een jeugddroom die uitkomt. Ik wil Nice bedanken, aangezien deze club mij het plezier in voetbal heeft teruggegeven en mij weer heeft laten inzien wat ik allemaal kan op het veld."

Foto: PSG.fr

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen