NEC bindt talenten, Groningen bevestigt proefspelers

NEC bindt talenten, Groningen bevestigt proefspelers

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

29 juni 2016 – NEC heeft drie grote talenten uit de eigen jeugdopleiding van een contract voorzien. Niek Hoogveld, Ferdi Kadioglu en Maarten Paes hebben een contract getekend in het Gofferstadion, zo kondigen de Nijmegenaren aan via de officiële clubkanalen.

Centrumverdediger Hoogveld (17), die sinds 2008 in de jeugdacademie van NEC zit, tekent voor drie seizoenen. De 16-jarige Kadioglu is een aanvallende middenvelder, die in 2008 overgenomen werd van het Arnhemse ESA. Ook hij tekent voor drie jaar. Paes, een 18-jarige doelman die in de belangstelling van PSV stond, heeft voor twee seizoenen getekend, met een optie voor nog een jaar. Vier jaar geleden werd de jonge sluitpost weggehaald bij Union.

Twee proefspelers Groningen[/h2]

Ondertussen heeft FC Groningen bevestigd dat de centrale verdedigers Jos Hooiveld en Igor Bubnjic bij de club op proef komen. Komende donderdag zal het duo aansluiten bij de selectie van de nieuwe coach Ernest Faber. De 33-jarige Hooiveld staat tot medio 2017 onder contract bij AIK Solna, maar heeft toestemming gekregen om naar Groningen te gaan.

Met AIK moet er eventueel naar de proefperiode nog wel een akkoord bereikt worden, mocht Groningen de komst van Hooiveld willen regelen. Dat is niet zo bij Bubnjic. De eredivisionist heeft reeds met Udinese een akkoord bereikt over de 23-jarige Kroaat. In zijn trainingsstage moet Bubnjic nog wel laten zien dat hij voldoende hersteld is van de kruisbandblessure die hij in 2015 opgelopen heeft.

gerelateerd