Casillas zinspeelt met Rambo-scène op Spanje-afscheid

29 juni 2016, 08:56

Op enigszins mysterieuze wijze lijkt Iker Casillas zijn afscheid bij de nationale ploeg van Spanje te hebben aangekondigd. De 35-jarige doelman van FC Porto plaatste op social media een filmpje van een bepaalde scène uit de film Rambo II, met de volgende begeleidende tekst: "Het is een eer vandaag door #graciascasillas de genegenheid van de mensen te ervaren."

De debsetreffende Rambo-scène behelst een gesprek tussen Rambo en kolonel Trautman. "Ik weet niet waarheen, maar ik ga. Waarom terugkeren? Mijn vrienden zijn dood en met hen is een deel van mij hier gestorven", wordt er gesproken in het fragment. Daarmee lijkt Casillas dus alvast in te gaan op het einde van zijn interlandcarrière.

In totaal stond Casillas maar liefst 167 keer in het doel bij Spanje, waar het icoon van Real Madrid in juni 2000 onder de lat debuteerde. Op het EK 2016 moest de Porto-keeper David De Gea voor zich dulden in de hiërarchie. Casillas vierde veel successen met Spanje, waarmee hij onder meer De EK'S van 2008 en 2012 en het WK van 2010 wist te winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen