Voskamp tekent voor twee seizoenen bij RKC Waalwijk

Ger
27 juni 2016, 09:32

Johan Voskamp blijft toch actief in het betaalde voetbal. De 31-jarige aanvaller maakt transfervrij de overstap van Sparta Rotterdam, waar zijn contract afliep, naar RKC Waalwijk. Hij zou eigenlijk aan de slag gaan bij amateurclub Westlandia, maar dat plan is nu naar de prullenbak gegaan.

Voskamp tekent voor twee seizoenen bij RKC. In het seizoen 2008/2009 droeg hij al eens het Waalwijkse shirt om de schouders. "Het verhaal van RKC en de rol die ik daarin ga vervullen spreekt me enorm aan. Daarnaast kan ik mij ook buiten het veld verder gaan ontwikkelen, wat mij mooie kansen biedt", zegt Voskamp op de website van RKC. "De club doet er alles aan om het volgende seizoen tot een succes te maken. Met de nieuwe stafleden en de spelers die reeds gekomen zijn heb ik er veel vertrouwen in dat dit gaat lukken en ik kijk er enorm naar uit om hier mijn steentje aan bij te dragen."

"We zijn enorm blij en trots met het feit dat Johan voor RKC Waalwijk kiest", aldus algemeen directeur Remco Oversier. "Niet alleen omdat het een geweldige spits is die hele goede cijfers kan overleggen, maar ook omdat hij met zijn gevoel voor ons heeft gekozen. Johan heeft diverse andere aanbiedingen naast zich neergelegd omdat hij gelooft in RKC Waalwijk en de weg die wij bewandelen. Met zijn ervaring en kwaliteit hebben we onze gedroomde aanvalsleider, en dat ook nog voor de start van de voorbereiding. Een betere start kunnen we ons niet wensen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen