Kuyt: "Ik zeg het wel eens gekscherend tegen Robin"

26 juni 2016, 17:30

Na een welverdiende vakantie meldde Dirk Kuyt zich zondag weer bij Feyenoord voor de eerste training van het seizoen. De routinier van de Rotterdamse topclub heeft genoten van zijn vakantie, waarin hij drie van zijn vijf vrije weken doorbracht op Aruba.

"Ik ga daar al jaren naar toe. Ik kan er in relatieve rust mijn batterij weer opladen. Ik voel me daar volledig thuis", zegt Kuyt over Aruba in gesprek met Metro. Het was een vrij lange vakantie voor de Katwijker. "Mentaal ben ik daardoor heel fris, terwijl ik fysiek wat langer nodig zal hebben om op mijn oude niveau te komen. Ik moet nog gewogen worden, maar ik maak me geen zorgen om mijn gewicht hoor, haha."

Tijdens de vakantie publiceerde Kuyt een video waarin hij op het strandje een balletje aan het hooghouden was met Robin van Persie. "Hij is een vriend met wie ik tien jaar heb samengespeeld bij Feyenoord en het Nederlands elftal. We zijn allebei voetbaldieren en onze families ook, dus dan gaat het automatisch veel over Fenerbahçe en Feyenoord. Ik zeg wel eens gekscherend tegen hem dat ik nog een jaartje samen met hem bij Feyenoord wil spelen, maar Robin zit in een heel andere periode van zijn carrière", weet Kuyt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen