Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bruma: "Wilde altijd al terug naar de Bundesliga"

Bruma: "Wilde altijd al terug naar de Bundesliga"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

26 juni 2016 – Tussen 2011 en 2013 stond Jeffrey Bruma onder contract bij Hamburger SV, dat hem vervolgens naar PSV liet verkassen. De centrale verdediger staat nu voor zijn tweede periode in de Bundesliga, aangezien hij dinsdag na een medische keuring voor vijf jaar gaat tekenen bij VfL Wolfsburg.

De 24-jarige Bruma is daar zeer verheugd mee. "Sinds mijn tijd bij Hamburger SV was het voor mij altijd al duidelijk dat ik in de Bundesliga wilde terugkeren. Het is een van de grootste competities van Europa. Ik ben blij dat ik de kans krijg om me bij Wolfsburg te laten zien", zegt de 19-voudig Oranje-international op de website van zijn nieuwe werkgever.

Bruma kijkt terug op een succesvolle periode bij PSV, waar hij zich flink ontwikkelde en ook twee keer kampioen van Nederland werd. "Ik heb geweldige ervaring opgedaan bij PSV, ik ben er erg gegroeid. Het is nu tijd om de volgende stap te zetten. Klaus Allofs en Dieter Hecking (manager en trainer bij Wolfsburg, red.) hebben mij duidelijk gemaakt dat Wolfsburg voor mij de juiste plek is om dit te doen."

Bruma stond ook in de belangstelling van onder meer Internazionale en AS Monaco.

Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd