Wolfsburg ziet 'internationale klasse' bij aanwinst Bruma

Wolfsburg ziet 'internationale klasse' bij aanwinst Bruma

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

26 juni 2016 – Alleen een medische keuring scheidt Jeffrey Bruma nog van VfL Wolfsburg, aangezien de Duitsers met PSV akkoord zijn over de transfer van de centrumverdediger. De Bundesliga-club heeft veel verwachtingen van de 19-voudig international van het Nederlands elftal.

"We zijn erg blij dat Jeffrey heeft besloten om naar VfL Wolfsburg te komen. Hij komt met het zelfvertrouwen van het winnen van het landskampioenschap naar ons toe", doelt manager Klaus Allofs op de tweede titel op rij van PSV. "Hij kent de Bundesliga al goed vanwege zijn periode bij Hamburger SV (2011-2013, red.) en heeft al internationale ervaring opgedaan. We zijn ervan overtuigd dat hij snel kan uitgroeien tot een belangrijke speler voor ons", aldus Allofs.

Coach Dieter Hecking verheugt zich op de samenwerking met Bruma. "We krijgen er een verdediger van internationale klasse bij. In de duel met PSV in de Champions League wist hij ons te overtuiging. We denken dat er voor hem nog genoeg mogelijkheden liggen om zich door te ontwikkelen bij ons", stelt Hecking, die Bas Dost ook in zijn gelederen heeft zitten.

Bruma wordt dinsdag medisch gekeurd en zal daarna, als er geen problemen gevonden worden, voor vijf jaar tekenen bij Wolfsburg. Met zijn transfer is naar verluidt 11,5 miljoen euro gemoeid. Dat bedrag kan, door bonussen, nog oplopen tot 15 miljoen euro.

Reacties

gerelateerd