Swinkels haalt uit naar Roda: "Respectloos voorstelletje"

25 juni 2016, 13:33

Eerder dit kalenderjaar leek verdediger Arjan Swinkels zijn contract bij Roda JC te verlengen, maar vrijdag werd ineens bekend dat de ervaren centrumverdediger de overstap maakt naar het Belgische KFCO Beerschot Wilrijk. Volgens Swinkels kwam dat door de matige aanbieding die de eredivisionist hem deed.

Op de website van zijn nieuwe werkgever vertelt Swinkels hoe het gegaan is in Kerkrade. "Dat is een beetje een gek verhaal", opent hij zijn relaas. "In februari liet de club me weten om samen verder te gaan maar de onderhandelingen pas te zullen opstarten vanaf het moment dat we zeker zouden zijn van lijfsbehoud. Maar nadien, toen dat ook daadwerkelijk gelukt was, kreeg ik één voorstelletje waar weinig respect van uitstraalde. En daarna hoorde ik helemaal niks meer. Toen Beerschot Wilrijk aanklopte, heb ik de knoop snel doorgehakt en besloten om mijn carrière in Antwerpen verder te zetten."

De transfer van de 31-jarige Nederlander is enigszins opvallend, aangezien zijn nieuwe werkgever uitkomt op het derde niveau in België.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen