Topscorer Serie B naar Milan, waar De Boer genoemd wordt

Topscorer Serie B naar Milan, waar De Boer genoemd wordt

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 juni 2016 – In de zoektocht naar een doelpuntenmachine is AC Milan uitgekomen bij Gianluca Lapadula, die zich afgelopen seizoen met 27 doelpunten tot topscorer van de Serie B kroonde. De 26-jarige aanvaller komt over van Pescara en wordt vrijdag medisch gekeurd bij de Rossoneri.

Napoli, Juventus, Lazio, Sassuolo en Genoa waren naar verluidt in de race om de topscorer van de Serie B in te lijven, maar Lapadula kiest dus voor Milan. De rood-zwarten moeten 9 miljoen euro voor de voormalig Juventus-jeugdspeler overmaken, plus een bonus van 1 miljoen euro. "Het ging erg snel, maar beide partijen willen dit graag. Ik ben hier erg gelukkig mee", zegt Lapadula tegen Italiaanse media.

Overigens wordt de naam van Frank de Boer genoemd in het lijstje met kandidaten om Christian Brocchi op te volgen als hoofdcoach. De bij Ajax vertrokken trainer is volgens het doorgaans goed ingevoerde La Gazzetta dello Sport een belangrijke gegadigde voor de functie.

Reacties

gerelateerd