Heerenveen haalt Ghoochannejhad opnieuw bij selectie

Ger
22 juni 2016, 20:38

In de selectie van sc Heerenveen keert in het nieuwe seizoen met Reza Ghoochannejhad een oude bekende terug. De transfervrije aanvaller tekent een contract tot medio 2018 bij de Friese club. Hij keert daarmee na zeven terug in het Abe Lenstra Stadion.

De 28-jarige Ghoochannejhad speelde lang in de jeugdopleiding van Heerenveen. Tot een echte doorbraak in het eerste elftal kwam het echter nooit. De international van Iran werd op huurbasis ondergebracht bij Go Ahead Eagles en FC Emmen. Uiteindelijk vertrok hij definitief naar Deventer. Later speelde Ghoochannejhad ook voor SC Cambuur, Sint Truiden, Standard Luik, Charlton Athletic, Al-Kuwait en Al-Wakrah.

"We hebben veel jonge talentvolle voetballers, maar missen nog ervaring en routine in onze selectie. De komst van Reza is dan een welkome versterking voor onze selectie", aldus technisch manager Gerry Hamstra op de clubwebsite. "Het biedt ons meer aanvallende mogelijkheden en hij neemt veel ervaring mee. Hij gaat zowel op het veld als in de kleedkamer een belangrijke rol vervullen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen