Ajax laat Menig opnieuw naar PEC Zwolle vertrekken

Ger
22 juni 2016, 18:31

PEC Zwolle kan ook in het nieuwe seizoen over Queensy Menig beschikken. De club van trainer Ron Jans heeft met Ajax overeenstemming bereikt over de verhuur van de aanvaller. Menig staat bij de Amsterdammers nog tot medio 2019 onder contract.

"We zijn zeer te spreken over het feit dat het is gelukt om Queensy ook komend seizoen op huurbasis over te nemen van Ajax", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp op de clubwebsite. "Met zijn snelheid en creativiteit is hij een continue dreiging voor de verdediging van de tegenstanders. Vorig seizoen heeft hij bij ons al veel eredivisie-ervaring opgedaan. Komend jaar krijgt hij in Zwolle de gelegenheid om een volgende stap in zijn ontwikkeling te zetten."

Vorig seizoen kwam Menig tot 36 officiële duels voor de Zwollenaren, waarin hij zes doelpunten maakte. Tot nu toe speelde de geboren Amsterdammer vijf officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax. Ook de komende voetbaljaargang dreigde hij in de ArenA genoegen te moeten nemen met een rol op het tweede plan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen