Gomez bezorgt Duitsland groepswinst in poule C

21 juni 2016, 19:58

Duitsland heeft ook zijn derde en laatste groepsduel afgesloten met een overwinning. In een sfeervol Parijs, vooral dankzij de groene aanhang, werd Noord-Ierland met 1-0 verslagen. Mario Gomez tekende voor de enige goal van de wedstrijd.

Tegen de dreiging van Thomas Muller kon hij niets doen, maar tot twee keer toe werden McGovern en zijn ploeg geholpen door het aluminium: de paal en de lat. Muller scoorde nog nooit op een EK en wist deze negatieve 'traditie' ongewild in stand te houden tegen Noord-Ierland. Even later was het toch raak voor de Duitsers: Mario Gomez, die mocht beginnen in de punt van de aanval, schoot de bal via een Noord-Iers been tegen de touwen.

Toch hielden de Duitsers verder zonder veel moeite stand. Noord-Ierland wilde de schade beperkt houden en voor de wereldkampioen leek de inzet een beetje weg te vloeien. Ozil en Muller wisten ook na rust niet te scoren, terwijl Gomez vergat zijn tweede van de avond binnen te schieten.

Die Mannschaft sluit de poulefase af als groepshoofd, terwijl Noord-Ierland met drie punten op zak hoopt dat het zich bij de beste nummers 3 kan scharen. Dat is een kwestie van afwachten voor Will Grigg en zijn ploegmaten,

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen