Real Madrid haalt Morata terug van Juventus

21 juni 2016, 18:59

Alvaro Morata keert definitief terug op het oude nest van Real Madrid. De Spaanse topclub maakt officieel bekend dat het haar terughaaloptie voor de 23-jarige international van Spanje geactiveerd heeft. Dat houdt in dat de sluwe spits de deur achter zich dicht zal trekken bij Juventus.

"Real Madrid heeft Juventus laten weten dat het besloten heeft om de rechten van Alvaro Morata weer over te nemen. De spits zal zich deze zomer in de voorbereiding weer bij ons en coach Zinedine Zidane melden", zo klinkt het op de officiële website van Real Madrid. De terugkoopoptie in de overeenkomst tussen Real Madrid en Juventus bedraagt maar liefst 30 miljoen euro.

In de zomer van 2014 stapte Morata voor 20 miljoen over naar Juventus, waar hij destijds voor vijf jaar tekende. In 73 Serie A-optredens maakte de spits vijftien doelpunten voor La Vecchia Signora. In mei 2015 deed hij zijn oude liefde Real Madrid veel pijn, door in de halve finales van de Champions League zowel in de heen- als de terugwedstrijd te scoren.

Mogelijk vindt er nog meer interactie plaats tussen Real Madrid en Juventus, aangezien er volgens diverse gerenommeerde media achter de schermen hard gewerkt wordt aan de transfer van Paul Pogba.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen