'Transfervrije Stans kan kiezen tussen Excelsior en Willem II'

21 juni 2016, 13:44

Jeff Stans behoorde in het seizoen 2014/2015 steevast tot de uitblinkers bij Excelsior. Hij kwam als aanvallende middenvelder tot tien goals en werd in verband gebracht met enkele clubs uit het linkerrijtje van de Eredivisie. Na een minder vervolgseizoen is hij transfervrij en kan hij bijtekenen bij Excelsior of zijn loopbaan vervolgen bij Willem II, zo meldt Voetbal International.

Het liefst ziet Stans nog een club voorbijkomen met meer mogelijkheden dan Willem II. "Ik ben 26, de ideale leeftijd en ook nog eens transfervrij. Een stap naar het linkerrijtje van de Eredivisie zou mooi zijn, maar ik sta ook zeker open voor andere clubs. Voor mij is het belangrijk welke ideeën trainers met me hebben. Dat soort dingen weeg ik nu allemaal af. Ik ga er vanuit dat ik straks bij een mooie club kom te spelen."

Met Excelsior wist Stans zich tweemaal te handhaven in de Eredivisie, in beide gevallen met een vijftiende plek op de ranglijst. Ook het jaar ervoor speelde Stans voor Excelsior, toen in de Jupiler League. Daarvoor speelde hij drie seizoenen voor RKC Waalwijk, waarvan twee in de Eredivisie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen