Noord-Ierse bondscoach kreeg hulp van Duitse supportersbus

21 juni 2016, 11:35

Vanavond (dinsdag) om 18.00 uur spelen Noord-Ierland en Duitsland hun laatste wedstrijd in de poulefase. De Noord-Ierse bondscoach Michael O'Neill wil op sportief vlak niets liever dan winnen, maar hij heeft na een voorval van enkele jaren geleden wel een zwak voor de Duitsers. Destijds riep hij de hulp in van een Duitse supportersbus.

"We wilden tijdens het EK 2012 wedstrijden bezoeken van onze tegenstanders in de WK-kwalificatie. Na onze vliegtocht naar Polen wilden we in een Poolse auto de grens over naar Oekraïne, maar daar werd een stokje voor gestoken. Toen kwam er een Duitse supportersbus langs en zijn we ingestapt", zo maken verschillende media op uit de mond van O'Neill.

"Ik beschikte natuurlijk niet over de juiste accreditatie, dus zochten ze mijn naam op Google op. Ik was pas zes maanden in dienst, maar ze zagen dat het goed was en dus reden we mee. Uiteindelijk hebben we zo de wedstrijden van Portugal en Rusland nog kunnen bekijken." Een zege op Duitsland garandeert Noord-Ierland een plek in de achtste finale, maar ook een gelijkspel of zelfs een nederlaag zouden kunnen volstaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen