'Swansea brengt officieel bod uit op Van der Hoorn'

21 juni 2016, 07:32

Mike van der Hoorn staat in de belangstelling van Swansea City. De club uit Wales, die uitkomt in de Engelse Premier League, bracht al een bod uit op de fysiek sterke centrale verdediger, zo meldt De Telegraaf.

Volgens de krant zet Ajax in op een bedrag van tweeënhalf miljoen euro, plus prestatiebonussen en een doorverkooppercentage. Dat zou wel betekenen dat de Amsterdammers verlies maken op Van der Hoorn, want drie jaar geleden kwam hij voor vier miljoen euro over van FC Utrecht.

In zijn eerste tweeënhalf jaar zat Van der Hoorn bij Ajax voornamelijk op de reservebank. Na de blessure van Kenny Tete schoof centrumverdediger Joel Veltman op naar de rechtsbackpositie, waardoor er een basisplaats werd ingeruimd voor Van der Hoorn. Zo kwam hij in het afgelopen seizoen tot vijftien competitiewedstrijden.

Van der Hoorn ziet een transfer naar de Premier League wel zitten. De afgelopen jaren aasde hij vaker op een vertrek, maar Ajax was steeds zeer stellig en wilde hem niet laten gaan. Nu de club op het punt staat om de Colombiaanse verdediger Davidson Sanchez aan te trekken, zijn de kaarten anders geschud.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen