Boruc verdenkt Koeman ervan voor Everton-geld te kiezen

Boruc verdenkt Koeman ervan voor Everton-geld te kiezen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

14 juni 2016 – Artur Boruc, die van 2012 tot 2014 voor Southampton keepte, heeft zo zijn eigen kijk op de overstap van Ronald Koeman naar Everton. Vandaag (dinsdag) tekende de Nederlandse oefenmeester daar een contract voor drie seizoenen.

"Hier heb ik geen woorden voor", tweette Boruc, ondersteund door de hashtags 'geld' en 'loyaliteit'. Daarmee doelde de keeper op een eerdere uitspraak van Koeman: "In het moderne voetbal bestaat een gebrek aan loyaliteit. Spelers en trainers wisselen steeds sneller van club, vaak voor meer geld. Ik zou het verafschuwen als ik ook zo'n trainer word, op zoek naar profijt op de korte termijn."

Koeman was in de twee seizoenen die hij bij Southampton doorbracht erg succesvol. In zijn eerste seizoen eindigde hij op de zevende plek in de Premier League, afgelopen seizoen zelfs een plek hoger. Aan het begin van het seizoen haalde hij Fraser Forster naar Southampton, waarna Boruc vertrok naar Bournemouth.

Reacties

gerelateerd