Feyenoord treft Valencia in traditionele openingsduel

Feyenoord treft Valencia in traditionele openingsduel

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

14 juni 2016 – Tijdens de traditionele 'openingswedstrijd' in De Kuip oefent Feyenoord in het nieuwe seizoen tegen Valencia. Het duel tegen de Spaanse opponent staat gepland voor zaterdag 23 juli, zo valt te lezen op de officiële website van Valencia.

De Spanjaarden beleggen in die periode een trainingskamp in Venlo. De Spaanse club staat onder leiding van Pako Ayestarán, die enkele maanden geleden Gary Neville opvolgde. Valencia eindigde in de Primera División op een teleurstellende twaalfde plek, één plek onder Las Palmas, dat eerder werd genoemd als tegenstander van Feyenoord.

Vorig seizoen ontving Feyenoord Southampton in De Kuip voor het openingsduel van het nieuwe seizoen. Dat duel ging afgetekend met 0-3 verloren, onder meer door één doelpunt van Graziano Pellè. De oud-Feyenoorder bedankte zijn oude club overigens naar aanleiding van zijn EK-doelpunt van gisteren (maandag) tegen België.

Reacties

gerelateerd