Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ronald Koeman tekent bij Everton: "Geloof in deze club"

Ronald Koeman tekent bij Everton: "Geloof in deze club"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 juni 2016 – Het hing al enige tijd in de lucht en is nu officieel: Everton FC heeft Ronald Koeman aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De Nederlander tekent in Liverpool een contract voor drie seizoenen en laat Southampton achter zich.

"We zijn erg blij dat we Koeman hebben binnengehaald. Vanaf het moment dat we op zoek gingen naar een nieuwe trainer, stond hij bovenaan ons lijstje", zo zegt voorzitter Bill Kenwright op de clubwebsite. "Hij heeft een erg goede staat van dienst en zal onmiddellijk respect afdwingen vanwege zijn prestaties in het verleden, als speler en als trainer."

Koeman zelf is ook verheugd met de overstap. "Ik geloof in de club, het team, de fans en de mogelijkheden om grote prestaties neer te zetten de komende jaren. Everton is een club met een grote historie en veel ambitie. Ik ben erg trots dat ik daarvan onderdeel mag uitmaken. Ik kijk ernaar uit iedereen te ontmoeten en om ons voor te bereiden op een goed seizoen in de Premier League."

Everton is de negende club waar Koeman hoofdtrainer zal zijn. Hij begon zijn carrière bij Vitesse en coachte in Nederland ook Ajax, Feyenoord, PSV en AZ. Buitenlandse avonturen voerden hem langs Benfica en Valencia alvorens hij bij Southampton neerstreek. Daarmee eindigde hij op een verdienstelijke zevende en zesde plek in de Premier League. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd