De Ridder: "Zlatan heeft ook een zachtaardige kant"

Jw
13 juni 2016, 17:47

Heel Zweden leunt nog altijd op Zlatan Ibrahimovic. De 34-jarige aanvaller geeft het Scandinavische land kleur en kwaliteit en dus zijn de ogen vanavond in de EK-wedstrijd tegen Ierland ook op hem gericht. Zijn oud-teamgenoot en huidig tv-analyticus Daniël de Ridder ziet dat de routinier een echte steunpilaar is geworden.

"Het was vroeger niet de makkelijkste", aldus De Ridder, die bij Ajax samenspeelde met de Zweedse captain, bij NOS. "Ik herken veel in hem. Hij is wel veel volwassener geworden. Dat zie ik in zijn interviews. Maar hij was een blaaskaak, zeker in de groep. Daarin moest hij altijd de hoogste woord hebben. Als je alleen met hem was, kon het een hele zachtaardige jongen zijn. Ik denk dat hij wel een bepaalde kwetsbaarheid heeft, maar die binnen groepen niet wil laten zien. Dat is ook zijn kracht geworden als speler en die uitstraling laat hij ook zien op het veld."

"Zlatan heeft absoluut bewezen dat hij heel goed is. Dat was bij Ajax ook al zo, maar daar had hij nog wedstrijden waarin hij verdween. Maar als hij boos werd, was er niemand die de bal van hem af kon pakken", blikte de oud-Ajacied terug.

Zweden neemt het vanavond om 18.00 uur op tegen Ierland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen