Eto'o sleept Sampdoria voor de rechter: "Voor de gek gehouden"

12 juni 2016, 18:07

Samuel Eto'o heeft een vervelende smaak overgehouden aan zijn periode bij Sampdoria. De aanvaller kreeg namelijk te weinig salaris uitbetaald en sleept de club daarom voor de rechter. Voornamelijk voorzitter Massimo Ferrero ligt de spits dwars.

In de zomer van 2015 maakte Eto'o de overstap van Sampdoria naar het Turkse Antalyaspor. In totaal speelde de voormalig speler van FC Barcelona zes maanden voor Sampdoria. Zaakwaarnemer George Gardi sleept de club voor de rechter. "Op 3 mei zijn we gebeld door Ferrero", begint de belangenbehartiger zijn verhaal tegenover Primocanale.

"Hij wil dat we onze zaak tegen de club opgeven en beloofde ons dat de problemen zouden worden opgelost. Dat is nog altijd niet gebeurd en het seizoen is inmiddels voorbij. Hij heeft ons wederom voor de gek gehouden. De FIFA heeft Sampdoria aangeschreven en we wachten nu op een antwoord."

"We zijn bedreigd en beledigd door de voorzitter, zowel Samuel als ik. We hebben al ons bewijs naar de rechter gestuurd en die bepaalt nu wat er gaat gebeuren. We waren verrast door de houding van de voorzitter. Dit hadden we niet verwacht van de voorzitter van een Serie A-club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen