Deschamps looft Payet: "Hij maakte het verschil voor ons"

11 juni 2016, 11:00

Het ging na de wedstrijd tussen Frankrijk en Roemenië voornamelijk over Dimitri Payet. Ook Frankrijk-bondscoach Didier Deschamps was lovend over de middenvelder, die in de openingswedstrijd met een geweldige knal voor de winnende goal zorgde: 2-1. Volgens Deschamps was die treffer heel belangrijk.

"Payet heeft voor ons het verschil gemaakt", reageert de voormalig voetballer op de site van de UEFA. "Hij is een aanvallende speler maar hij heeft ook waarde voor ons door zijn werklust. Voetbal kan mooi zijn als je een bal zo in de kruising kan schieten. De goal van Dimitri heeft ons veel problemen bespaard", doelt de coach op eventueel puntverlies in de eerste wedstrijd.

De keuzeheer zag dat zijn ploeg matig speelde tegen de Roemenen. "Het was een emotionele wedstrijd. We hadden het lastig want het is nooit makkelijk om een openingsduel te spelen. We waren enigszins onder de indruk van de omstandigheden en de atmosfeer, maar het is wel belangrijk om met een zege te beginnen aan het toernooi."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen