Messi en Vidal dirigeren Argentinië en Chili naar winst

11 juni 2016, 09:15

In Groep D van de Copa América hebben Lionel Messi en Arturo Vidal vannacht (Nederlandse tijd) van zich doen spreken. Dankzij drie goals van de aanvaller van FC Barcelona wonnen de Argentijnen met 5-0 van Panama, terwijl Chili aan twee doelpunten van Vidal voldoende had om Bolivia over de knie te leggen: 2-1.

Door de zege is Argentinië zeker van een plek in de kwartfinale. De ploeg won de eerste wedstrijd van de groep van Chili en is daardoor verzekerd van een plaats in de volgende ronde. Tegen Panama was Messi vannacht dus de grote man, hij scoorde in de tweede helft drie goals in twintig minuten. Dat was opvallend, aangezien hij in de 61ste minuut als invaller was ingebracht. De andere twee goals werden gemaakt door Nicolas Otamendi, die de score opende, en Sergio Agüero. Overigens had Panama al in de 31ste minuut een rode kaart gekregen.

Titelhouder Chili verloor het eerste groepsduel van Argentinië en moest daardoor winnen van Bolivia om in de race te blijven voor een plek in de volgende ronde. Dat lukte ook, mede dankzij twee treffers van Arturo Vidal. De middenvelder van Bayern München opende één minuut na rust de score, waarna Bolivia een kwartier later langszij kwam. In de negentigste minuut schoot Vidal zijn land naar de zege door een penalty te benutten. Chili heeft dinsdag aan een gelijkspel tegen Panama genoeg om de volgende ronde te bereiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen