Wenger luidt loftrompet over landgenoot Kanté

Jw
10 juni 2016, 18:38

Arsene Wenger heeft er geen geheim van gemaakt dat hij zijn landgenoot

€4.2M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté graag bij Arsenal zou zien voetballen. De trainer van The Gunners zag dit seizoen van dichtbij hoe de 25-jarige middenvelder indruk maakte in de Premier League en met Leicester City de landstitel pakte. "Ik bewonder hem enorm en mag hem graag. Hij geeft me nieuwe ideeën", aldus Wenger.

Het lijkt erop dat de Franse coach al bij de clubleiding van Arsenal heeft aangedrongen op de komst van Kanté. "Hij geeft je het gevoel dat hoe hoger het niveau wordt, hoe beter hij zich thuisvoelt. Wij hebben het vooral over statistieken. Kanté heeft veruit de meeste onderscheppingen in heel Europa. Dat is een geweldige kwaliteit. Hij voelt de wedstrijd aan en dat kunnen maar weinig spelers. Hij staat altijd waar hij moet staan. Dat is zeldzaam voor een centrale middenvelder. Het ziet er niet altijd even orthodox uit, maar hij is er wel op het juiste moment", vervolgt Wenger in gesprek met beIN Sports.

Kanté, die deel uitmaakt van de Franse EK-selectie, is niet de enige speler van Leicester City die Arsenal in het vizier heeft. Naar verluidt bereidt Arsenal ook een bod voor op topscorer Jamie Vardy.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen