Feyenoord laat Gronsveld naar Emmen vertrekken

10 juni 2016, 12:29

Feyenoord heeft afscheid genomen van Stef Gronsveld. De 20-jarige verdediger heeft vrijdag een verbintenis voor twee seizoenen, met de optie voor nog een jaar, getekend bij FC Emmen. Gronsveld stond nog tot de zomer van 2017 onder contract bij Feyenoord.

"Na het seizoen dat ik achter de rug heb, wil ik maar één ding. Dat is speelminuten maken in een voetballende ploeg", zegt Gronsveld op de officiële website van zijn nieuwe club. "FC Emmen is een mooie subtopper waar de zaken prima geregeld zijn. Ik heb onder andere gesproken met de trainer en die heeft me enthousiast gemaakt voor deze club. FC Emmen is wat mij betreft de juiste club om mijn voetbalcarrière te vervolgen."

"Stef Gronsveld is een zeer talentvolle vleugelverdediger die vanaf de D's de jeugdopleiding van Feyenoord heeft doorlopen", vult coach Jan Korte aan. "Hij kwam bovendien uit in Oranje onder 17 en 18. Door een hardnekkige hamstringblessure is hij afgelopen seizoen weinig aan spelen toegekomen en is hij pas aan het einde van het seizoen weer helemaal topfit geworden. De komende periode is het maken van speelminuten het meest van belang voor zijn ontwikkeling. Aangezien hij overal in de defensie zijn mannetje staat, en dus multi-inzetbaar is, gaat hij ongetwijfeld minuten maken. Wij zien Stef absoluut als een kwalitatieve impuls en zijn zeer tevreden met het langdurig vastleggen van dit talent."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen