AZ bevestigt onderhoud tussen Spurs en Janssen

8 juni 2016, 13:07

AZ heeft bevestigd dat Vincent Janssen in gesprek is geweest met Tottenham Hotspur. Max Huiberts, directeur voetbalzaken van de Alkmaarse club, stelt dat de onderhandelingen zich nog in een vroeg stadium bevinden. Spurs en Janssen oriënteren zich op een eventuele samenwerking.

"Een bod hebben wij nog niet ontvangen", maakt Huiberts duidelijk tegenover Voetbal International. De AZ-directeur ontkent dat er al een transferbedrag is vastgesteld voor Janssen, die in Alkmaar nog tot medio 2019 onder contract staat. De spits maakte dit seizoen 27 eredivisiedoelpunten voor AZ en brak ook al door bij Oranje. "Aan de ene kant is dat goed nieuws, maar aan de andere kant wekt hij met die goals ook meer interesse van andere clubs. En wij houden Vincent natuurlijk ook graag bij AZ volgend seizoen", aldus Huiberts.

Markus Henriksen lijkt ondertussen af te stevenen op een vertrek bij AZ, maar het is nog vrij stil rond de Noorse middenvelder. "We houden rekening met een vertrek van Markus, maar vooralsnog is er niets concreet. Voor hetzelfde geld staan ze dus allebei nog gewoon op het veld als we aan de eerste training beginnen", stelt Huiberts, die met AZ al werk maakte van de komst van Rens van Eijden en Mats Seuntjens. "Daarmee hebben we al op het een en ander ingespeeld. Mocht het tot een transfer komen van Vincent, dan gebruiken we dat geld ook om binnen de door AZ gestelde marges naar een vervanger voor hem op zoek te gaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen