Iniesta mist zijn 'kameraden' Xavi en Xabi Alonso

8 juni 2016, 11:56

Met Sergio Busquets,Thiago Alcantára en David Silva heeft Andrés Iniesta geniale spelers om zich heen lopen bij de nationale ploeg van Spanje, maar toch denkt de balvirtuoos van FC Barcelona nog aan vroegere tijden. Hij mist Xavi en Xabi Alonso, waarmee hij mooie successen meemaakte met de Spaanse selectie.

Iniesta won het EK 2008, het WK 2010 en het EK 2012 met Xavi en Xabi Alonso aan zijn zijde. "Ik mis ze absoluut", zegt de middenvelder van Barça tegen Times of India. "Het waren beiden kameraden bij de Spaanse ploeg. Ik heb prachtige tijden met ze meegemaakt en veel prijzen met ze gewonnen."

Vooral Xavi kan op lovende woorden rekenen bij Iniesta. "Als ik over hem moet praten, dan weet ik niet waar ik moet beginnen. Het was een voorrecht om jarenlang met hem te spelen bij Barcelona en het nationale team. Zonder naar elkaar te kijken wisten we van elkaar waar we stonden op het veld", aldus Iniesta, die ondanks het interlandpensioen van Xavi en Xabi Alonso veel vertrouwen heeft in het EK. "We kunnen de Euro hattrick compleet maken", denkt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen