Ibrahimovic: "Ik geniet van alle verhalen"

Jw
7 juni 2016, 21:24

Zlatan Ibrahimovic is naar eigen zeggen nog niet rond met een nieuwe club en is niet van plan daar voorbarige uitspraken over te doen. De 34-jarige aanvoerder van Zweden maakte er dinsdag een spelletje van door mysterieus te reageren op de geruchten over een mogelijke transfer naar Manchester United.

"Er valt niets te melden", reageerde Ibrahimovic volgens Sky Sports op een vraag van een supporter, die hij aanzag voor een journalist. "Ben je dat niet, dan? Er valt alleen geen ja of nee te beantwoorden op vragen over een nieuwe club. Je zult dus geduld moeten hebben. Je mag je blijven afvragen waar ik heen zal gaan, omdat ik momenteel alleen maar geniet van de verhalen die circuleren. Wanneer ik er klaar mee ben, zal ik zeggen wat mijn volgende bestemming is."

Ibrahimovic kon na een uitstekend seizoen ook langer blijven bij Paris-Saint Germain, maar voor zijn gevoel had hij alles al bereikt bij de Franse topclub. "Als ik wilde, had ik er zo nog vijf jaar kunnen blijven. Maar er komt een moment waarop je alles bereikt hebt. Missie voltooid", redeneert de oud-Ajacied, die 38 competitiedoelpunten maakte afgelopen seizoen.

De volgende halte van de transfervrije Ibrahimovic lijkt ondanks de uitspraken van Ibrahimovic toch Manchester te worden. Nu Louis van Gaal is vervangen door José Mourinho, één van de favoriete trainers van de Zweedse ster, lijkt de weg open te liggen voor een debuut in de Premier League.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen