Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Sissoko hoopt Newcastle te verlaten voor Arsenal

Sissoko hoopt Newcastle te verlaten voor Arsenal

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 juni 2016 – Moussa Sissoko is er voor zichzelf al uit. De 26-jarige middenvelder wil het gedegradeerde Newcastle United verlaten voor Arsenal. Dat heeft de Franse international, die zich momenteel met Frankrijk voorbereidt op het EK, zelf uitgelegd in een interview.

"Ik zit nu op een niveau waarbij het moeilijk zou zijn om een stap terug te doen naar de Championship. Dat zou mijn ontwikkeling stagneren. Ik ambieer om bij de grootste clubs van Europa te spelen en in actie te komen bij het nationale team", begint Sissoko tegenover Foot Mercato. "Er zullen discussies gaan plaatsvinden, maar ik hoop dat we tot een goede oplossing komen. Ik wil niet weg uit Engeland, maar wel naar een club die Champions League speelt."

Sissoko's droomclub Arsenal heeft interesse, al is er nog niets concreet. "Dat is vleiend. Arsenal is een van de beste teams uit Europa. Dat ik in de gaten word gehouden door zo'n club, bewijst maar dat ik kwaliteiten in huis heb. Iedereen weet dat ik van kinds af aan al droom over Arsenal. Die club zit in mijn hart, omdat er al heel wat Franse sterren hebben gespeeld, zoals Thierry Henry, Robert Pires, Sylvain Wiltord en mijn idool Patrick Vieira..."

"We zullen zien of het van een transfer komt, dat weet ik nu nog niet. Momenteel richt ik me volledig op het Franse nationale team en het EK", besluit Sissoko, die net als zijn Nederlandse teamgenoten dus op zoek is naar een transfer. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd