'Ibrahimovic tekent voor één seizoen bij Man United'

3 juni 2016, 23:09   Bijgewerkt: 3 juni 2016, 23:17

Terwijl het laatste uur van de vrijdagavond inging, kwam er groot transfernieuws naar buiten. Zlatan Ibrahimovic maakt de overstap naar Manchester United, als we Sky Sports moeten geloven. Het gerenommeerde medium pakt uit met het nieuws dat de Zweedse topspits voor één seizoen gaat tekenen op Old Trafford.

Er wordt gezegd dat Ed Woodward, de vice-voorzitter van Man United, de laatste plooien van een contract aan het gladstrijken is met het management van Ibrahimovic. Vindt de transfer inderdaad zijn doorgang, dan wordt de Zweedse international de eerste grote aankoop van de nieuwe manager José Mourinho, die de ontslagen Louis van Gaal vervangt bij de Mancunians.

Ibraimovic geniet een transfervrije status, omdat zijn contract bij Paris Saint-Germain deze zomer afloopt. Sky Sports verwacht dat de deal rond de Zweedse topschutter snel beklonken zal zijn en dat er na Ibrahimovic geen andere spits zal neerstrijken in Manchester. Groeibriljant Marcus Rashford wordt namelijk ook als een Man United-waardige spits gezien.

Naast de overstap van de oud-spits van Malmö FF, Ajax, Juventus, Internazionale, FC Barcelona, AC Milan en PSG vindt er mogelijk nog een opvallende transfer plaats in de Premier League. Arsenal zou druk bezig zijn met de komst van Leicester City-topscorer Jamie Vardy.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen