Arsenal lijkt werk te maken van transfer Vardy

3 juni 2016, 21:50

Er is een grote transfer in de maak in de top van de Premier League. Arsenal is met Leicester City in gesprek, in een poging om Jamie Vardy los te weken. Dat brengt het doorgaans goed geïnformeerde BBC naar buiten.

Er wordt gezegd dat Arsenal een bod van rond de 25 miljoen euro heeft neergelegd bij Leicester City en dat daarmee de afkoopclausule in het contract van de 29-jarige Vardy geactiveerd kan worden. Het goudhaantje van de Engelse kampioen kan na Granit Xhaka (Borussia Mönchengladbach) dus zomaar eens de tweede grote zomeraankoop van Arsenal worden.

Vardy kent een ongelofelijke carrière. De rappe en doelgerichte aanvaller is in een mum van tijd van de kelder opgeklommen naar de top van het Engelse profvoetbal. Mede dankzij zijn 24 doelpunten in de Premier League en zijn bijdrage aan het kampioenschap van Leicester werd hij gekozen in de EK-selectie van Engeland. Hij scoorde tot dusver drie keer in acht interlands, waarvan een prachtige goal achter het standbeen langs tegen Duitsland.

Vardy werd door de schrijvende pers in Engeland verkozen tot Voetballer van het Jaar 2015/2016.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen