Hasi vindt na Anderlecht-ontslag snel nieuwe club

Hasi vindt na Anderlecht-ontslag snel nieuwe club

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 juni 2016 – Het mislopen van het kampioenschap van België kwam Besnik Hasi duur te staan. De 44-jarige coach kreeg zijn congé bij Anderlecht. Toch is hij niet te lang in deze bittere teleurstelling blijven hangen. De Kosovaar heeft al een nieuwe club gevonden, hij gaat aan de slag bij Legia Warschau.

Amper een week na zijn ontslag bij Anderlecht tekent Hasi een tweejarig contract bij de kampioen van Polen. Als hij de rest van de leden van de technische staf uitgekozen heeft, zal hij in de Poolse hoofdstad officieel worden voorgesteld aan de pers.

Hasi zal met dubbele gevoelens terugkijken op zijn avontuur bij Anderlecht. In zijn debuutjaar in Brussel pakte hij de landstitel, maar er volgde een derde en een tweede plek in respectievelijk 2015 en 2016. Dat kostte hem de kop bij de Belgische topclub.

Michal Zewlakow, ex-ploeggenoot van Hasi, is technisch directeur bij Legia Warschau. Hij gooide een balletje op voor de komst van zijn oude bekende.

Reacties

gerelateerd