West Ham roert zich op markt, Zweed weg bij Watford

3 juni 2016, 17:37

West Ham United lijkt zich deze zomer slagvaardig te willen tonen op de transfermarkt. De Premier League-subtopper is geïnteresseerd in ten minste twee spelers: Carlos Bacca en Atiba Hutchinson.

West Ham heeft reeds een bod, naar verluidt van ruim 19 miljoen euro, bij AC Milan neergelegd voor Bacca. Dat heeft zaakwaarnemer Sergio Barila bevestigd tegenover The Guardian. Het bod is geweigerd, stelt hij. "Bovendien is Carlos gelukkig bij Milan, dat een grote club is. Toch spelen ze niet in Europa, dat kan een probleem zijn."

Eerder ving West Ham al bot bij Lyon-aanvaller Alexandre Lacazette, Marseille-spits Michy Batshuayi en het Bournemouth-duo bestaande uit Callum Wilson en Matt Ritchie. The Hammers worden nu ook in verband gebracht met voormalig PSV-middenvelder Atiba Hutchinson. Er is zelfs ook al een bod uitgebracht op de speler van Besiktas, stelt zaakwaarnemer Niclas Jensen tegen Sporx. "De gesprekken gaan goed, maar we hebben nog tijd nodig. Bovendien zijn er andere clubs in de race."

Ondertussen neemt Watford, de club van Steven Berghuis, afscheid van Joel Ekstrand. Het contract van de 27-jarige tweevoudig international van Zweden wordt niet verlengd op Vicarage Road.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen