Dani Alves: "Shirt van beste club met trots gedragen"

Dani Alves: "Shirt van beste club met trots gedragen"

2 juni 2016 – Na acht seizoenen bij FC Barcelona gaat Dani Alves op zoek naar een nieuwe club. De Braziliaanse rechtsachter, die in 2008 werd overgenomen van Sevilla, bedankt de Spaanse topclub in een bericht op Instagram.

"In juli 2008 trok ik voor het eerst het tenue aan waarin ik de belangrijkste successen in mijn leven heb meegemaakt. Vanaf dag één, de eerste training onder leiding van Pep Guardiola, tot de laatste dag van afgelopen seizoen, heb ik het geluk gehad dat ik gepassioneerd van voetbal kon genieten", schrijft hij. "Ik heb talloze beelden in mijn hoofd geprent van momenten die ik met jullie heb gedeeld bij Camp Nou en op de straten van Barcelona. Ik ben bevoorrecht, vereerd om als voetballer te mogen werken. Daardoor heb ik het shirt van de beste club ter wereld met trots mogen dragen."

De 33-jarige verdediger lijkt naar Juventus te vertrekken. "Je moet op het juiste moment een periode afronden en voor mij is dat dit moment. Ik ga, maar ik zal terugkeren. Dank dat ik me zo geliefd heb mogen voelen."

gerelateerd