Kalezic lijkt geen cent mee te krijgen van Roda JC

2 juni 2016, 10:40

Roda JC Kerkrade en Darije Kalezic zijn per 1 juli 2016 contractueel van elkaar verlost. Dat beide partijen de onderlinge samenwerking zouden beëindigen was al duidelijk, maar de afwikkeling van het contract nam veel tijd in beslag. De Limburgse club maakt nu bekend dat de vertrekkende trainer geen aanspraak maakt op de contractueel overeengekomen beëindigingsvergoeding.

Kalezic meldde zich vorig jaar zomer na de promotie van Roda JC naar de Eredivisie in het Parkstad Limburg Stadion en leidde de Limburgers naar een veertiende plaats en daarmee rechtstreekse handhaving in de Eredivisie.

Na de laatste thuiswedstrijd van het seizoen haalde de keuzeheer echter plots uit naar technisch directeur Ton Caanen. "Ik heb gewoon een prima relatie met hem, maar men kan wel zien dat hij in zijn hele leven geen raakvlak heeft gehad met het eerste elftal van een betaaldvoetbalclub. En dat hij te lang een autoverkoper is geweest vroeger", sneerde Kalezic.

Roda JC gaat zich nu beraden op de komst van een nieuwe hoofdtrainer, die voor het volgende seizoen aangesteld zal worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen