Benzema haalt flink uit naar Deschamps na EK-keuze

1 juni 2016, 09:20

Karim Benzema heeft een flinke sneer uitgedeeld aan Didier Deschamps, de bondscoach die hem buiten de selectie van Frankrijk voor het EK in eigen land heeft gehouden. De spits van Real Madrid werd niet opgeroepen vanwege de sekstape-affaire met collega Mathieu Valbeuna, die eveneens niet naar het eindtoernooi gaat.

Benzema draait er niet omheen. "Deschamps heeft toegegeven aan de druk van een racistisch deel van Frankrijk", sprak de aanvaller van Real Madrid tegen Marca. "Hij moet weten dat de extremistische partij in Frankrijk de tweede ronde van de laatste twee verkiezingen bereikt heeft", stelt Benzema, die niets van de keuze snapt. "Op sportief vlak niet, maar ook niet vanuit juridisch oogpunt. Ik ben nog niet veroordeeld of schuldig bevonden. Ik wil graag voetballen met mijn ploeg."

Voormalig international Eric Cantona betichtte Deschamps ook al van racistische overwegingen. Daar was de bondscoach niet van gediend, aangezien hij van plan is om juridische maatregelen te nemen tegen Cantona.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen