CL-winnaar Carvajal mist EK: "Gemengde gevoelens"

31 mei 2016, 15:25

Dani Carvajal won afgelopen zaterdag de Champions League, maar toch verliep de wedstrijd zeker niet zoals hij vooraf hoopte. De rechtsback van Real Madrid verliet namelijk het veld met een dijbeenblessure en mist daardoor het EK in Frankrijk.

"Ik zit met een gevoel van onderdrukte woede", legt hij uit aan Cadena Ser. "Ik behoorde niet altijd tot de Spaanse selectie en heb ontzettend hard gewerkt voor mijn plek in de voorselectie. Het voelt echt als ongelofelijk veel pech dat dit mij juist nu overkomt."

"In de aanloop naar de finale voelde ik al wat pijn en in de finale kwam dat na een kwartier terug. Ik heb doorgezet en in de rust aangegeven dat Danilo aan een warming-up moest beginnen. Na zestig minuten kon ik niet meer. Ik was al bang dat ik extra schade opliep, maar wilde ook heel graag doorspelen."

Het leverde gemengde gevoelens op in Milaan. "Ik was aan de ene kant ontzettend blij, omdat ik alles had gegeven om het team te helpen en we de Champions League hadden gewonnen. Aan de andere kant was ik erg teleurgesteld vanwege mijn blessure."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen