Emotionele Juanfran schrijft open brief naar fans

Emotionele Juanfran schrijft open brief naar fans

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

30 mei 2016 – Atlético Madrid was afgelopen zaterdag ontzettend dicht bij het grootste succes in de clubhistorie, maar moest in de Champions League-finale in Milaan na een 1-1 gelijkspel in een penaltyserie haar meerdere erkennen in stadgenoot Real Madrid. Juanfran werd de schlemiel aan de zijde van Atlético, zijn strafschop belandde op de paal. De emotionele verdediger heeft nu een open brief geschreven aan de fans.

Tegen PSV maakte Juanfran nog de beslissende strafschop, maar tegen Real Madrid ging het dus mis bij de rechtsachter. De emoties waren flink aanwezig bij de 31-jarige Spanjaard, die voor het vak met Atlético-fans in San Siro zijn excuses aanbood en vervolgens luid toegezongen werd. Naar aanleiding van deze gebeurtenis heeft hij een open brief geschreven, die gepubliceerd is op het Instgram-account van Atlético.

"Ik heb de club gevraagd om deze brief aan jullie te plaatsen. Ik zal jullie uitingen van steun, toen ik naar jullie toekwam om mijn excuses aan te bieden, nooit vergeten. Ik zag mijn tranen reflecteren in de gezichten van duizenden supporters, die me hielpen om te kunnen omgaan met het extreme verdriet. De steun van mijn teamgenoten, coaches en de rest van de mensen maakt deze club tot een grote familie. Ik wil jullie bedenken voor het feit dat jullie in ons geloven. Jullie hebben bewezen dat het speciaal is om bij Atlético te horen. Twee jaar geleden heb ik gezegd dat we nog een keer in de finale zouden staan, nu zeg ik dat onze aanvoerder Gabi de Champions League-trofee ooit omhoog zal kunnen liften. Ik hou van jullie. Forza Atlético!", schrijft Juanfran.

Reacties

gerelateerd