Xhaka: "Transfer naar Arsenal droom die uitkomt"

Jw
29 mei 2016, 15:03

Arsenal sloeg vorige week al een fraaie slag op de transfermarkt. Granit Xhaka komt voor bijna veertig miljoen euro over van Borussia Mönchengladbach. De 23-jarige middenvelder, die de nieuwe spelverdeler op het middenveld moet worden, is in zijn nopjes met de overgang.

Xhaka is met zijn transferbedrag de op twee na duurste speler uit de Arsenal-geschiedenis. "Ik voel me goed, nu ik een Gunner ben", lacht de Zwitser tegenover Sky Sports. "Het is een belangrijke week voor me geweest. Arsenal is een grote club. Ik heb het veld gezien en dat is geweldig. Het is een droom die uitkomt en ik ben er erg blij mee."

Voormalig Arsenal-verdediger en landgenoot Johan Djourou denkt dat Arsene Wenger een goede zet heeft gedaan door Xhaka aan te trekken. "Hij heeft het talent om in de Arsenal-stijl te spelen en is daarnaast agressief genoeg om zich staande te houden in de Premier League. Hij is sterk aan de bal en daarnaast een balveroveraar. Hij is in staat om lange passes te geven, maar ook korte en precieze ballen. Zijn manier van spelen doet me een beetje denken aan Andrea Pirlo", laat de verdediger van Hamburger SV er geen twijfel over bestaan dat Arsenal in zijn ogen een groot talent heeft binnengehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen