Bale: "Hebben laten zien waar we voor staan"

29 mei 2016, 00:07

Gareth Bale erkent dat Real Madrid zijn handen vol had aan stadgenoot Atlético Madrid in de finale van de Champions League. Na negentig en 120 minuten voetbal in San Siro stond het 1-1, waarna Real de strafschoppenserie met 5-3 won. Bale benutte één van de Real-penalty's.

"Wat een geweldig gevoel", jubelde Bale na afloop op het veld in Milaan voor de camera van het Britse BT Sport. "In de verlenging hebben we veerkracht getoond en laten zien waar we voor staan, wat ons de elfde Europese titel heeft bezorgd. De jongens hebben alles gegeven. De fans waren fantastisch gedurende dit avontuur. Deze prijs verdienen we."

"Atlético bood ons goed tegenstand en we voelen een beetje met hen mee, maar een finale wil je winnen", vervolgde Bale. "Meerdere spelers van ons hadden het moeilijk, maar we hebben geprobeerd het niet te veel te laten merken." Bale had zelf ook last van kramp. "Of ik daardoor nerveus was bij het nemen van de penalty? Nee, wel daarna. Heel gek."

Voor Bale is dit het begin van iets wat een heel mooie zomer kan worden. Hij speelt volgende maand namelijk met Wales op het EK in Frankrijk. "Daar gaan we voor de titel", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen