Real Madrid start met 'BBC' in finale tegen Atlético

28 mei 2016, 19:50   Bijgewerkt: 28 mei 2016, 19:57

Real Madrid verschijnt met de 'BBC' aan de aftrap in de Champions League-finale tegen stadgenoot Atlético Madrid. Gareth Bale, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo bezetten de voorste linie bij de Koninklijke. Deze week werd nog even gevreesd voor het meespelen van Ronaldo, aangezien hij met een blessure van het trainingsveld strompelde.

Real-coach Zinedine Zidane heeft gekozen voor dezelfde namen als twee weken geleden in de uitwedstrijd tegen Deportivo la Coruna. Deze werd met 0-2 gewonnen, desondanks moest Real de titel aan FC Barcelona laten. Keylor Navas verdedigt het doel van Real, met voor zich verdedigers Dani Carvajal, Pepe, Sergio Ramos en Marcelo. Op het middenveld van Real spelen Toni Kroos, Casemiro en Luka Modric.

Ook bij Atlético Madrid zijn geen wijzigingen in de opstelling ten opzichte van de laatste competitiewedstrijd, tegen Celta de Vigo (2-0 winst). Coach Diego Simeone heeft gekozen voor een voorhoede met Fernando Torres en Antoine Griezmann. De Argentijnse oefenmeester heeft Saul, Gabi, Fernandez en Koke op het middenveld gezet. De defensie bestaat uit keeper Jan Oblak en verdedigers Juanfran, Stefan Savic, Diego Godin en Filipe Luis.

De aftrap bij Real Madrid - Atlético Madrid, gespeeld in San Siro, is om 20.45 uur.

Opstellingen

Real Madrid: Navas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Benzema, Ronaldo

Atlético Madrid: Oblak; Juanfran, Savic, Godin, Filipe Luis; Saul, Gabi, Fernandez, Koke; Torres, Griezmann

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen