Simeone over finale: "Geen wraak, wel nieuwe kans"

Ger
27 mei 2016, 17:59

Diego Simeone hoopt zaterdag de absolute kroon op zijn werk te zetten bij Atlético Madrid. In de finale van de Champions League wacht in Milaan een confrontatie met stadgenoot Real Madrid. Het is een reprise van de eindstrijd van 2014.

"Het is fantastisch om een finale te mogen spelen, maar we willen die wedstrijd nu ook winnen. Ik hou van de druk. Alleen een zege zal mij tevredenheid schenken. Het gaat niet eenvoudig worden, maar deze club blijft zich telkens verbeteren. Door keihard te werken zetten we telkens weer stappen voorwaarts. Uiteindelijk zal dat ook een beloning opleveren", aldus Simeone. "De slag op het middenveld zal bepalend zijn. We zullen Real niet veel ruimte moeten geven, want dan kunnen ze zeer gevaarlijk worden."

De Argentijn ziet de eindstrijd niet als een revanche voor de Champions League-finale van twee seizoenen geleden, toen Atlético in een verlenging verloor van Real (1-4). "In het voetbal bestaat wraak niet, wel nieuwe kansen. Wraak of revanche appelleert aan iets negatiefs en wij willen positief blijven. Mijn ploeg straalt de ambitie en het vertrouwen uit dat wij de Champions League kunnen winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen