"Atlético slechts denkbare tegenstander voor Real"

27 mei 2016, 11:56

Carlo Ancelotti denkt dat Real Madrid haar borst nat kan maken voor Atlético Madrid. Volgens de oud-trainer van De Koninklijke was er geen slechtere tegenstander te bedenken in de finale van de Champions League, die zaterdagavond in Milaan afgewerkt wordt.

Real ontmoet Atlético voor de tweede keer in drie jaar in de CL-finale. In de vorige editie sleepte Real ternauwernood een verlenging uit het vuur, alvorens er met 4-1 gewonnen werd. Ancelotti denkt dat het deze keer minstens zo lastig zal worden als toen. "Het zal een zeer intense en zwaarbevochten wedstrijd worden", zegt de Italiaan bij Sina Sports. "Atlético is de slechts denkbare tegenstander voor Real."

Ancelotti vindt Atlético zeer geslepen en sluw. "Ze hebben maar een halve fout nodig om je te kunnen killen", waarschuwt de Italiaan, die volgend seizoen aan de slag gaat bij Bayern München. "Ze hebben niet alleen Barcelona en Bayern uitgeschakeld, maar brengen Real de afgelopen seizoenen ook bijna altijd in de problemen. Ze wonnen dit seizoen nog in Bernabéu", weet Ancelotti.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen