Sparta houdt Van Moorsel langer op Het Kasteel

27 mei 2016, 11:14

Het contract van Paco van Moorsel liep volgend jaar zomer af bij Sparta Rotterdam, maar de kampioen van de Jupiler League heeft de aanvallende middenvelder een nieuwe verbintenis voorgeschoteld. Deze heeft de 26-jarige Spartaan reeds ondertekend, waardoor hij vastligt tot medio 2018.

Van Moorsel werd vorig jaar overgenomen van FC Groningen, dat hem in het seizoen daarvoor al verhuurd had aan NEC. De middenvelder doet het uitstekend in Spartaanse dienst, met onder meer twaalf doelpunten in de Jupiler League. "Paco van Moorsel heeft het afgelopen seizoen laten zien wat hij in zijn mars heeft. Dit is gekomen door een combinatie van de stappen die hij heeft gezet qua fysieke arbeid en attitude met zijn voetbalkwaliteiten. Daardoor was zijn rendement hoog en groeide hij uit tot een belangrijke speler in ons team", zegt coach Alex Pastoor.

Van Moorsel geniet nog steeds na van de voorbije voetbaljaargang. "Natuurlijk was het hoogtepunt het kampioenschap van de Jupiler League. Maar als ik verder kijk naar mijn ontwikkeling heb ik het afgelopen jaar een paar grote stappen gemaakt. Ik heb nagenoeg alle wedstrijden gespeeld en kon belangrijk zijn voor het team. Die lijn wil ik graag doortrekken komend seizoen in de Eredivisie met Sparta Rotterdam en daar is nu duidelijkheid over. Dat is een prettig vooruitzicht richting de voorbereiding die volgende maand start."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen