Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van der Werff: "Niet geworden wat ik ervan had verwacht"

Van der Werff: "Niet geworden wat ik ervan had verwacht"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

26 mei 2016 – Met een slecht gevoel kijkt Maikel van der Werff terug op zijn eerste seizoen als speler van Vitesse. De 27-jarige verdediger had meer verwacht van zijn eerste voetbaljaar in Arnhem, zo laat hij weten.

Vorig jaar maakte de centrumverdediger de overstap van PEC Zwolle naar Vitesse. "PEC is erg gemoedelijk. Vitesse is juist wat groter en professioneler. Dat had ik ook wel verwacht. Mijn eerste seizoen bij Vitesse is niet geworden wat ik ervan verwacht had", zegt hij tegen VI.

"Het was teleurstellend, we mogen niet tevreden zijn", vervolgt hij. "We hebben zeker in thuiswedstrijden tegen de op papier mindere clubs veel punten laten liggen. Dat mag niet. Het gevoel heerst nu heel erg dat het goed is dat het seizoen is afgelopen. We hebben het afgelopen week met zijn allen afgesloten en direct al met een aantal spelers bij elkaar gezeten om af te spreken dat we dit koste wat kost recht willen zetten. Dat gevoel leeft heel erg bij de spelers. Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt over wie de nieuwe trainer wordt. Dat geeft ongetwijfeld meer rust rond de club", zegt Van der Werff, die zijn profloopbaan begon bij FC Volendam.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd