Ibrahimovic: "Heb mijn keuze al lang geleden gemaakt"

26 mei 2016, 14:20

Zlatan Ibrahimovic is er voor zichzelf al uit waar zijn toekomst ligt. De 34-jarige Zweedse aanvaller vertrekt na dit seizoen bij Paris Saint-Germain, waar hij zijn aflopende contract niet heeft verlengd, en wordt in het geruchtencircuit gelinkt aan onder meer AC Milan en Manchester United.

Ibrahimovic was tussen 2010 en 2012 al actief bij AC Milan, waarna hij naar Paris SG verhuisde. In de Engelse Premier League was de oud-speler van Ajax nog nooit actief. "Mijn toekomst staat op papier. Ik heb mijn keuze al lang geleden gemaakt. Ik moet alleen nog op de knop drukken. Manchester United? We zullen zien wat er gebeurt. Er zijn concrete aanbiedingen vanuit de Premier League, maar ik geef geen garanties", zegt Ibrahimovic tegen de BBC.

Bij Manchester United wordt José Mourinho naar verwachting snel aangesteld als opvolger van Louis van Gaal. Een goede keuze, vindt Ibrahimovic. "Hij (Mourinho, red.) is de man om Manchester United terug naar de top te brengen", aldus Ibrahimovic. De twee werkten eerder samen bij Internazionale. Dat was in het seizoen 2008/2009, waarin Inter de titel in de Serie A greep. "Het was fantastisch om met hem samen te werken. Maar of we opnieuw met elkaar gaan samenwerken weet ik niet."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen