PEC Zwolle neemt afscheid van meerdere huurlingen

25 mei 2016, 09:53

Nu de komst van Anass Achahbar (22) bezegeld is – de Feyenoord-spits tekende voor vier seizoenen – is het zeker dat Lars Veldwijk volgend seizoen niet meer in het shirt van PEC Zwolle zal spelen. Maar hij is niet de enige huurling die uit het IJseldeltastadion vertrekt.

Ook Ouasim Bouy heeft zijn laatste wedstrijd voor PEC Zwolle gespeeld, zo meldt Voetbal International. De middenvelder werd in het net afgelopen seizoen geleend van Juventus. Sheraldo Becker en Queensy Menig werden op hun beurt gehuurd van Ajax. Het is nog niet duidelijk hoe hun toekomst eruitziet, al lijkt een verlengd huurverblijf bij PEC Zwolle voor Menig niet uitgesloten te zijn.

Met de keuze voor Achahbar kiest PEC Zwolle voor een ander type spits dan Tomas Necid en Veldwijk, die de afgelopen seizoenen als nummer negen actief waren in Overijssel. Er wordt nu gekozen voor beweeglijkheid en techniek. "Nou had Lars ook veel technische bagage voor zijn lengte", stelt technisch directeur Gerard Nijkamp. "Maar met Anass hebben we straks nog meer beweging en voetbal in de ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen