'Cultheld NAC vergezelt landgenoot in Schotland'

25 mei 2016, 08:21

Het feit dat NAC Breda er in de finaleronde van de play-offs om promotie/degradatie tegen Willem II niet in geslaagd is om terug te keren naar de Eredivisie heeft ervoor gezorgd dat Kenny van der Weg eieren voor zijn geld heeft gekozen. De cultverdediger gaat zijn Brabantse werkgever de rug toekeren.

Van der Weg heeft dinsdagmiddag, voorafgaand aan de oefenwedstrijd tegen Boeimeer (0-12 winst), laten weten dat hij elders aan de slag gaat. Dat meldt BN De Stem. De 25-jarige verdediger had een aflopend contract in het Rat Verlegh Stadion en heeft wegens het mislopen van de promotie besloten om te vertrekken.

De vertrekkende verdediger vliegt woensdag naar Schotland om zijn transfer en medische keuring bij Ross County af te ronden. Van der Weg wordt zodoende hoogstwaarschijnlijk teamgenoot van Alex Schalk, die reeds bij de Schotse club onder contract staat.

NAC wilde voor twee jaar verlengen met Van der Weg, met een optie voor nog een seizoen. Een transfervrij vertrek konden de Brabanders echter niet voorkomen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen