Vertonghen looft Alderweireld: "Heel nuchter en relaxed"

22 mei 2016, 23:30

Jan Vertonghen staat er niet van te kijken dat Toby Alderweireld in zijn eerste seizoen voor Tottenham Hotspur direct een gewaarde kracht is geweest. De voormalig speler van Ajax werd onder meer in het team van het jaar van de Premier league gekozen.

"Alderweireld deed hetzelfde bij Ajax en het nationale team, hij kwam binnen en paste zich meteen aan", vertelt Vertonghen op de officiële website van de Londenaren. "Hij heeft het geweldig gedaan en hij ligt ook goed in de groep, hij is heel nuchter en relaxed. We weten hoe we samen moeten spelen en willen allebei hetzelfde laten zien. We weten dus precies hoe we willen verdedigen en hoeveel ruimte we achter de verdediging over moeten laten."

"We weten ook hoe we elkaar moeten beschermen en we hebben niet veel woorden nodig op het veld, we snappen gewoon wat we moeten doen", vervolgt Vertonghen zijn lofzang. "Iedereen die voor ons speelde heeft het geweldig gedaan door het voor ons zo makkelijk mogelijk te maken, dus mijn complimenten gaan ook naar hen uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen