Dijkhuizen: "Heb een sterk gevoel dat het wel goed zit"

Dijkhuizen: "Heb een sterk gevoel dat het wel goed zit"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 mei 2016 – Voor NAC Breda moet het zondagmiddag gebeuren. De ploeg van Marinus Dijkhuizen verdedigt in de return van de finale van de nacompetitie een 2-1 zege op Willem II. De ploeg kan de Eredivisie al bijna ruiken, maar moet de wedstrijd in Tilburg nog wel zien te overleven. Dijkhuizen leeft in ieder geval met een goed gevoel naar de clash toe.

Op de site van NAC blikt hij vooruit op de derby. "We zijn er klaar voor, er zit de laatste week een bepaald soort vastberadenheid in het team. Het gaat er om wie er morgen mentaal het sterkst is en als ik naar mijn jongens kijk, dan heb ik sterk het gevoel dat het goed zit. Passie, strijd en aanvalskracht zijn belangrijk. We moeten daar voor doelpunten gaan, er valt niet meer veel te rekenen", stelt hij.

Ook verdediger Kenny van der Weg kent het belang van de wedstrijd. "Morgen is belangrijk voor héél Breda. We hebben maar één doel. We hebben scherp getraind, we zijn er klaar voor."

Reacties

gerelateerd